NIEUWS


InterContinental Amstel Hotel

In het Amstel Hotel in Amsterdam zijn momenteel de schilderijen van Maureen Knobben te bewonderen in 'La Rive'. Speciaal voor deze locatie met zijn eeuwenoude grandeur en allure maakte Maureen de schilderijen 'Pure Royals!'. De feestelijke opening op 28 mei was een groot succes waarbij fluitist Thijs van Leer voor de muzikale omlijsting zorgde!

Magazine 'Kunst & Cultuur' 

In het magazine "Kunst & Cultuur" staat een mooie artikel van 2 pagina's over Maureen Knobben en haar galerie in Ootmarsum. Dit blad ligt vanaf eind maart 2019 bij musea, hotels en het Rijksmuseum.Kunst Maureen Knobben bij Lady Gaga SBS6

Bekijk hieronder het TV-item in 'Shownieuws' van SBS6 op 20 februari 2019.Lady Gaga!

Krantenartikel over de bijzondere samenwerking met Lady Gaga.


Maureen Knobben op RTL4

Maureen Knobben was te gast in het TV-programma 'Passie!' waarin zij vertelt over haar nieuwe kunst 'Power Vrouwen' en haar galerie. 


Maureen bij KONINGIN MAXIMA

Maureen Knobben ontving van H.K.H. Maxima een speciale invitatie. In het TV-programma 'Overijssel Vandaag' vertelt zij over haar bijzondere ontmoeting met Koningin Maxima!VT-Wonen Magazine

In het magazine VT-Wonen staat 'Art & Interior' centraal. Super leuk dat bij de foto voor dit artikel een schilderij is gekozen van Maureen Knobben!


"Er was eens.."

 


'Hallo Holland' RTL4

Op 29 en 30 oktober was in het programma 'Hallo Holland!' een mooi item over de galerie te zien! 


Veiling met Tom Egberts groot succes!

Maureen Knobben is al jaren founder van de Stichting Kans voor een Kind. Ook dit jaar was de veiling om geld in te zamelen een succes! De avond bracht onder de bezielende leiding van Tom Egberts bijna 112.000 euro op!


KUNST IN OOTMARSUM 2019

Ook dit jaar is het grootste outdoor kunstevent van Europa 'Kunst in Ootmarsum' waarbij meer dan 100 kunstenaars uit binnen- en buitenland hun werk tonen in de pittoreske straatjes van Ootmarsum. Noteert u alvast 23, 24 en 25 augustus in uw agenda want dan vindt dit event weer plaats!


de LIBRIJE

Librije's Hotel en restaurant de Librije zijn nu samen gevoegd in Zwolle. Wij wensen de Librije veel succes op deze schitterende locatie uiteraard met de kunst van Maureen Knobben aan de wand!


IN MEMORIAM

Een inktzwarte bladzijde werd omgeslagen op 16 juni door het plotselinge overlijden van Maureens grootste steun en toeverlaat haar moeder Rita Knobben. Op slechts 63-jarige leeftijd overleed zij op vakantie in Oostenrijk aan een hartaanval. Het verlies van deze fantastische vrouw die ook vaak te vinden was in haar galerie is ongekend zwaar. De vele kaarten en steunbetuigingen die wij ontvingen hebben ons ontzettend goed gedaan in deze moeilijke tijd. We zullen haar verschrikkelijk missen..


The making of...

Vaak krijgen wij in de galerie de vraag hoe de bijzondere glasobjecten van kristalglas nu precies gemaakt worden. Om u een idee te geven hoe dit in zijn werk gaat, deze korte impressie!


Voetbal & Kunst

Vanuit Landhuishotel de Bloemenbeek kwamen een aantal bijzondere gasten naar onze galerie. Maureen Knobben vertelde o.a. Ronald Koeman, Giovanni van Bronckhorst en Jean-Paul van Gastel over haar werk, het was mooi om te horen dat de heren niet alleen van voetbal maar ook van kunst houden! 


Opening Nieuwe Galerie 

Na een grondige verbouwing van het statige pand op de markt in Ootmarsum, konden de deuren van de nieuwe galerie voor het eerst worden geopend! Een mijlpaal voor Maureen Knobben die nu ook haar interiordesign objecten kan laten zien in een sfeervolle ambiance. De feestelijke opening werd verzorgd door Marga Bult.


Wij zijn vandaag geopend
van 12:00 tot 17:30

Overige openingstijden

Markt 7
7631 BW Ootmarsum
PLAN UW ROUTE


Agenda


Er zijn op dit moment
geen actuele agenda punten.


Maureen Knobben Kunstgalerie Ootmarsum